Tiimi

Meistä

Maalausliike ILME:en tavoitteena on kasvaa Pääkaupunkiseudun parhaaksi maalausliikkeeksi. Se tarkoittaa sitä, että meidän tiimin on oltava huipputyyppejä täynnä, jotka nauttivat pintakäsittelystä, sekä suorasta asiakastyöstä.

Me ollaan myös paikallinen kaksikielinen toimija Helsingin Malmilta käsin, eli teemme päivittäin työtä suomeksi sekä englanniksi yrityksen sisäisesti että ulkoisesti asiakkaiden kanssa.

Pääkaupunkiseudulla on paljon laadukkaita maalausliikkeitä, joten meidän tavoite ei ole helppo. Mutta me aiotaan päästä siihen kehittämällä toiminnan jokaista osa-aluetta yksi päivä ja pensselinveto kerrallaan.

Uskomme, että menestyvän maalausliikkeen kulmakivet ovat siinä, että tehdään perusasiat äärettömän hyvin. Ollaan ajoissa, pidetään kiinni siitä mitä luvataan, pysytään aikatauluissa ja tehdään kaikki laatu sekä kestävyys mielessä.

Se kuitenkin millä meistä tulee parhaita, on äärettömän upea asiakaskokemus. Tavoitteena on se, että kun asiakas ostaa meiltä ekan kerran maalauspalveluita, ei se halua muualta enää katsellakaan.

Siitä vasta tietää kerran onnistuneensa kun vanha asiakas soittaa, että haluaa ostaa uudelleen.

Samuel & Jesse, Maalausliike ILME Oy:n Yrittäjät

Työllistämme (hlö)
0
Maalariemme kokemus vuosina
2- vuotta
Kansallisuuksia
1

Tiimin

Esittely

Jesse Fagerlund, Omistajayrittäjä

Tuotanto & Timpuri

LEMPINIMI: "Kuningas Lohi"

Jesse on yksi Maalausliike ILME Oy:n perustajista ja vastaa yrityksen tuotannosta. Jesse on siis se henkilö joka tekee myynnin lupauksista totta ja lunastaa ne epäilyttävän hyvällä asiakastyytyväisyydellä (viimeksi tarkastettuna Googlen keskiarvo oli edelleen 5/5).

🇫🇮 / 🇺🇸

Samuel Jalava, Omistajayrittäjä

Myynti

LEMPINIMI: "Ihan vaan Samuel"

Samuel on sitten se toinen Maalausliike ILME Oy:n perustajista, joka vastaa yrityksen myynnistä. Samuel on siis se henkilö, jonka lupauksia Jesse ja ILME:en maalarit sitten lunastavat. Onneksi pensseli on tuttu myös tälle yrittäjälle, niin lupaukset pysyvät realistisina.

🇫🇮 / 🇺🇸

Linnea lainpelto,

maalari & sisustusartesaani

ERIKOISOSAAMINEN: Tapetointi

Linnealla on maalauskokemusta 3+ vuotta ja hän on Maalausliike ILME:en ensimmäinen maalari. Linnea tekee kaikkea maalaustyötä, mutta nauttii erityisesti julkisivumaalauksesta kesäisin. Linnean erikoisosaamista on myös tapetointi.

🇫🇮

Michael Ormsby,

Interior Painter

NICKNAME: "Mike / Americano"

Mike has painting experience for over 30+ years. He is our "Top Gun" in interior painting and he has acquired notable experience from painting field especially from 'high-end' sites.

🇺🇸

Atte Saari,

Myynti & Työnjohto

LEMPINIMI: "Myyntimies Atte"

Atte on maalari sekä maalausliike ILME:en ensimmäinen myyjä ja hänellä on alan kokemusta 3+ vuotta. Hän palvelee asiakkaita arviokäynnistä valmiiseen lopputulokseen saakka pääkaupunkiseudun alueella.

🇫🇮 / 🇺🇸

Milla Tiihonen,

Maalari

LEMPINIMI: "Milla"

Millalla on maalausalan kokemusta 3+ vuotta ja hän on tiimin rauhallisin maalari. Milla on keikkaillut ILME:en tiimissä alusta saakka ja hän olikin toteuttamassa ILME:en kesän 2023 pohjoisimman projektin Levillä.

🇫🇮 / 🇺🇸

Ilme_maalarin paita
SINUSTAKO

työkaveri?

Maalari, myyjä vai timpuri?

Jos olet hyvä tyyppi, joka on kerennyt jo harjoitella maalausta pari vuotta, niin meillä saattaapi olla sinulle mahdollisuuksia!

🇫🇮 / 🇺🇸

Haluatko osaksi tiimiä? -

Täytä ja hae lomakkeella!

Etsimme aina innostuneita ja motivoituneita henkilöitä liittymään tiimiimme. Jos tämä kuulostaa sinulta;


Täytä tietosi lomakkeeseen, ruksita osaamisesi ja lähetä hakemus lomakkeen avulla! Voit myös lähettää avoimen hakemuksen sähköpostitse: [email protected]

Vastaamme kaikkiin hakemuksiin kuittauksella perille saapumisesta viimeistään viikon sisällä hakemisesta. Jos et tämän jälkeen kuule meistä, soita Jesselle.

Kun lomake on lähetetty onnistuneesti sivu automaattisesti päivittyy ”Kiitos” -sivulle.