Yksityiset

Palvelemme

Palvelemme asiakkaita monenlaisissa maalaustarpeissa pääkaupunkiseudun alueella Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla. Tarjoamme palvelumme sekä suomeksi, että englanniksi.

Suurin osa asiakkaistamme ovat yksityisasiakkaita, mutta palvelemme myös isännöitsijöitä, taloyhtiöitä, yrityksiä sekä rakennusliikkeitä. Olemme toiminnaltamme se joustavampi maalausliike, jonka perään ei tarvitse kysellä.

Tutustu alta palveluihin ja toimintatapoihin tarkemmin klikkaamalla:

Olemme maalausprojektissa luotettava kumppani!

Olemme yksityisen, taloyhtiön ja yrityksen luotettava kumppani kun etsit maalausprojektin toteuttajaa.

Olemme rekisteröityneet Luotettava Kumppani -järjestelmään,
jonka kautta löydät meidän tilaajavastuulain edellyttämät raportit.

Toimitamme tilaajavastuuraportin myös automaattisesti jokaisen
tarjouksen yhteydessä.

Palvelupolkumme

Yhteydenotto

”Ota meihin yhteyttä helposti nettisivuillamme, sosiaalisen median kanavissamme, soittamalla tai vaikka jättämällä viestin. Palaamme kaikkiin yhteydenottoihin arkisin vähintään 24 tunnin sisällä, usein jopa muutamassa minuutissa.

Olemme valmiita vastaamaan kaikenlaisiin kysymyksiin ja maalaustarpeisiin. Mikäli voimme auttaa, sovimme kanssasi arviointikäynnin, jossa perehdymme pintakäsittelyprojektiisi tarkemmin. Teemme arviointeja myös ’virka-ajan’ ulkopuolella, eli voit saada meiltä palvelua myös kello 16 jälkeen.”

Soita nyt 0456661102
Maalausliike ILME yhteydenotto

Arviointikäynti ja tarjous

Arviointikäyntiin kannattaa varata noin 30 minuuttia aikaa, jotta ehdit varmasti saada vastaukset kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Kierrämme maalauskohteen yhdessä läpi, kuunnellen kaikki toiveesi sekä visiosi projektista. Arvioinnin jälkeen laskemme sinulle tilanteeseen sopivan räätälöidyn urakkatarjouksen ja toimitamme sen sähköpostitse.

Tarjous sisältää arvioinnilla läpikäydyt maalaustarpeet, ja pilkomme sen useaan osaan, jotta voit valita omaan tarpeeseen ja budjettiin sopivan kokonaisuuden. Tarjouksella on jokaiselle palvelulle selkeä työseloste, jossa kerromme myös mitä materiaaleja työssä käytetään.
Ilme_lopputarkastus_asiakkaan kanssa

Sopimus ja aikataulutus

Kun päätät hyväksyä tarjouksemme, päivitämme tarjouksen sopimukseksi haluamassasi laajuudessa ja lähetämme sen sinulle sähköisesti allekirjoitettavaksi. Tämä prosessi on nopea ja helppo, ja olemme aina valmiita auttamaan, mikäli sinulla on kysyttävää.

Allekirjoituksen jälkeen perustamme projektiasi varten Whatsapp-ryhmän, joka mahdollistaa sujuvan ja joustavan kommunikoinnin projektin ajan. Tässä ryhmässä annamme aloitusinformaation ja tarkennamme yhdessä alustavan aikataulun. Ryhmässä sovimme myös kaikista tärkeistä yksityiskohdista, kuten valitsemistasi sävyistä, tarvittavasta avainten luovutuksesta ja muista projektin kannalta olennaisista seikoista.
Ilme_työsetup ja logo

Aloitus ja projektin kulku

Kun projekti lähenee, sen tarkka aloitusajankohta varmistetaan yhdessä kanssasi Whatsapp-ryhmässä, jotta se istuu varmasti aikatauluusi. ILME:en työnjohto aloittaa projektin perustamalla työmaan maalarien kanssa sovittuna ajankohtana.

Projektin aikana saat päivittäiset raportit Whatsappissa, jossa kerromme työn edistymisestä, tulevista vaiheista ja muista olennaisista yksityiskohdista. Whatsappin ansiosta pysyt aina ajan tasalla ja voit helposti esittää kysymyksiä, toiveita tai antaa palautetta työn edetessä.
Ilme_maalari maalaamassa seinää

Lopputarkastus ja työn hyväksyntä

Projektin loppuvaiheessa sovitaan yhdessä lopputarkastuksen ajankohta. Tämä tarkastus kattaa koko työkohteen yksityiskohtaisen läpikäynnin ja siinä varmistetaan työn laatu sekä asiakkaan tyytyväisyys. Pyrimme suorittamaan tarkastuksen päivänvalossa optimaalisen arvioinnin takaamiseksi, erityisesti sisätiloissa, jossa arviointi tehdään noin 1,5 metrin etäisyydeltä maalipinnasta.

Lopputarkastuksen päätteeksi laaditaan älypuhelimella helposti pöytäkirja, jossa on tiedot suoritetusta työstä, käytetyistä maaleista ja sävyistä sekä todistus maalaustyön takuuajasta. Pöytäkirjan kopio toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse, toimien työn laadun todistuksena ja tärkeänä dokumenttina tulevaisuuden ylläpitoa varten.
Ilme sävyn tarkastus asiakaskohteessa

Lasku ja KTV-laskelma

Saat valmiin maalaustyön jälkeen sähköpostitse urakkasopimuksen mukaisen laskun, jossa on 14 päivän maksuaika. Laskun liitteenä lähetetään myös kotitalousvähennyslaskelma, joka erittelee työn ja materiaalien osuudet, jotta voit helposti ilmoittaa ne verottajalle kotitalousvähennyksen yhteydessä.

Muistathan, että vuonna 2024 kotitalousvähennys maalausprojektista on 40% työn osuudesta, ja vähennyksen enimmäismäärä on edelleen 2 250€, omavastuun ollessa 100€ per henkilö. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä löydät verottajan verkkosivuilta.
Ilme_työsetup ja logo

Palautteen anto ja työn takuu

Pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluamme ja arvostamme palautettasi projektin päättyessä. Lähetämme Whatsapp-ryhmään suoran linkin Google-arvosteluihin, mutta otamme mielellämme vastaan palautetta myös muissa muodoissa.

Kaikella maalaustyöllämme on vähintään kahden vuoden takuu, ja tietyissä töissä, kuten tiilikattojen maalauksessa, takuu on jopa viisi vuotta. Jätämme Whatsapp-ryhmän aktiiviseksi projektin jälkeen, joten voit helposti ottaa yhteyttä takuuseen tai muihin maalausasioihin liittyen.
Ilme_lopputarkastus_asiakkaan kanssa

Kanta-asiakkuus

Kiitos luottamuksestasi ja kotisi ilmeen uudistamisesta kanssamme. Olet nyt automaattisesti kanta-asiakkaamme, mikä tarkoittaa sitä, että saat kaikista tulevista maalaustöistä 5% alennuksen normaalihinnoista. Toivomme palvelevamme sinua jatkossakin kaikissa maalaustarpeissasi!
Maalausliike ILME henkilöstön yhteiskuva

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Eskon ja Katrin asiakaskokemus

Odotukset ylittyivät: Esko ja Katri tilasivat Maalausliike ILME:ltä laajan huoneistomaalauksen, jossa maalattiin tilavan rivitaloasunnon katot, seinät, ovet, ikkunanpielet, patterit, kaiteet, sekä takka. Maalausprojektin tavoitteena oli palauttaa Eskon & Katrin koti alkuperäiseen loistoonsa.
No miten siinä onnistuttiin?

Eskon palaute ”Kaiken kaikkiaan odotukset ylittyivät … alkuperäinen teon jälki jäi lopulta kakkoseksi.”

Katso videolta koko asiakaskokemus projektin sujumisesta!

Ilkka Kantonen
Ilkka Kantonen
2024-02-22
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Tosi joustava palvelu, selkeä ja kohtuullinen urakkahinnoittelu, laadukas työnjälki. Ripeää tekemistä. - Kaikki asianosaiset (Ilmeen ja asiakkaan) ovat yhteisessä Whatsapp -ryhmässä, joten tieto kulkee ja osapuolet pystyvät reagoimaan nopeasti tilanteisiin.
Jari
Jari
2024-02-14
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Tilasimme peltikaton maalauksen heinäkuussaa 2023. Kaikki sujuin alkukatselmuksesta loppukatselmukseen harvinaisen hyvin. Eristyisesti pidin hyvästä kommunikaatiosta ja väliraportoinneista eri työvaiheiden välillä. Työn jälki erinomaista ja aikataulu piti hienosti. Harvoin voin suositella remonttiyrityksiä, mutta nyt teen sen erittäin miellläni. Maalaavat kuulemma myös sisäkohteita.
Miika Laajalahti
Miika Laajalahti
2024-02-08
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
ILMEen porukka on ammattimaista alusta loppuun. Isohko maalausprojekti oli vaivaton tilaajan näkökulmasta. Jälki laadukasta ja loppusiivous urakan jälkeen tehtiin todella huolellisesti. Vahva suositus!
Quinn Dao
Quinn Dao
2024-01-27
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Samuel's team painted the walls in our new flat with 3 different colors, and also helped us paint the kitchen tiles. I'm very happy with the friendly service, dedication, active communication, and high quality paint job provided by Samuel's team. Highly recommend this team for your painting needs, way better and faster than doing it yourself especially when you have many walls to paint 🙂
Esko Toivonen
Esko Toivonen
2024-01-15
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Ensimmäisestä yhteydenottopyynnöstämme aina lopputarkastukseen saakka kaikki sujui todella esimerkillisesti ja ripeässä aikataulussa. Ennen urakan alkua projekti käytiin työnjohdon kanssa läpi perusteellisesti ja sillä tavoin, että mekin ymmärsimme, mistä työ ja kustannukset muodostuvat. Saatu tarjous oli selkeä ja sopivasti pilkottu osatöihin, mikä antoi meille mahdollisuuden valita, mitkä työvaiheet tilaamme Ilmeeltä ja mitkä teemme itse. Päädyimme tilamaan Ilmeeltä koko urakan: tarjous oli kohdallaan ja aikataulu meille sopiva. 120 m² asunto tasoitettiin, hiottiin ja maalattiin märkätiloja luukuunottamatta lähes kokonaisuudessaan – sisältäen porraskaiteet, puu- ja metalliovet, atrium-pihan ikkunanpuitteet, takan, lämpöpatterit, kattoikkunat sekä katot ja seinät. Tämän lisäksi ILME toteutti vielä matkan varrella ilmenneen ylimääräisen tarpeen keittiön purkamiseen – ja siitäkin huolimatta pysyttiin alkuperäisessä aikataulussa. Kerrassaan hienoa! Erityisesti pitää mainita, että kommunikointi sujui loistavasti – asia, jonka ovat näköjään muutkin Ilmeen asiakkaat nostaneet esiin. Saimme jokaisen työpäivän osalta maalareilta tai työnjohdolta kuvia & videoita sekä yhteenvedon siitä, kuinka työt ovat edistyneet ja mitä tehdään seuraavaksi. Mikäli puolin tai toisin ilmeni kysymyksiä, niin asiat selvitettiin näppärästi Whatsapp-kanavan kautta. Toimii! Työn jälki oli ensiluokkaista ja yhteistyön helppous suorastaan loistavaa. Tässä on ehdottomasti hyvin hoidettu maalausliike, jota uskallan suositella isompaan tai pienempään urakkaan.
Peter McLaughlin
Peter McLaughlin
2024-01-12
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
We used Samuel’s company to fully repaint our house prior to moving in and it looks fantastic. The finish is great and it was done quickly and professionally with good communication throughout. If we need anything else in the future we know who to contact.
Mike O (eLk)
Mike O (eLk)
2024-01-10
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Best painting company in Helsinki
Jarmo Matikainen
Jarmo Matikainen
2023-12-05
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Lyhyellä varoitusajalla tilasin uuteen asuntoon seinä- ja kattomaalaus urakan. Tämä onnistui joustavasti. Maalauksen toteutus sujui aikataulussa ja minut pidettiin koko ajan ajan tasalla töiden edistymisestä. Erittäin hyvä kokonaisuus asiakkaan kannalta, jonka kruunasi työn korkea laatu. Suosittelen oman kokemukseni perusteella lämpimästi.

Maalauspalvelumme sisällä ja ulkona:

Maalauspalvelut sisällä

- Asunnon maalaus
- Maalaus- ja tasoitetyöt
- Tapetointi
- Porraskäytävän maalaus
- Toimiston facelift


Maalauspalvelut ulkona

- Talon maalaus
- Puujulkisivun maalaus
- Rapatun julkisivun maalaus
- Tiilijulkisivun maalaus
- Tiilikaton huolto ja maalaus
- Peltikaton huolto ja maalaus
- Timpurointi ja muut maalaustyöt
Ilme_asiakaskokemus

Yksityiset asiakkaat

Me ILME:llä olemme olemassa sinun vuoksesi:

Noin 80-85% asiakaskunnastamme ovat yksityisiä asiakkaita. Yleensä palvelemme heitä muuton yhteydessä kodin kattojen ja seinien huoltomaalauksella.

Olemme perustaneet Maalausliike ILME:en asiakaskokemus edellä ja se näkyy jokapäiväisessä työskentelyssämme. Olemme luoneet palveluprosessin erityisesti heitä ajatellen, tehden maalausprojektista asiakkaalle jopa nautinnollisen.

Eniten saamme kiitosta asiakkailtamme Whatsapp-ryhmästä, loistavasta viestinnästä, aikataulussa pysymisestä sekä laadukkaasta lopputuloksesta ja mukavasta asiakaskokemuksesta.

Taloyhtiöt ja isännöitsijät

Taloyhtiölle ja isännöitsijälle luotettava kumppani:

Vaikka olemme pieni aloitteleva toimija, on meillä kokenut henkilökunta, jolla on alan parhaat järjestelmät käytettävissä. Tämän lisäksi olemme vasta luomassa toimintatapojamme, emmekä ole juurtuneet paikalleen toistamaan asioita samalla tavalla.

Isännöitsijöille ja taloyhtiöille tämä tarkoittaa sitä, että olemme valmiita kehittämään palveluprosessin joka palvelvee juuri teidän tarpeitanne. Tämän lisäksi mikään työ ei ole myöskään liian pieni meille.

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme helpottaa sinun elämääsi paremmalla palvelulla!

Taloyhtiöt ja isännöitsijät
yritykset maalaus Ilme

Yritykset ja rakennusliikkeet

Nopea ja varma toimija kiireisiin tilanteisiin:

Olemme luoneet toistojen kautta toimintatavat ja prosessit, joiden avulla pystymme tuottamaan nopeaa, mutta laadukasta lopputulosta tiukassa tilanteessa.

Olemme lähiaikoina mm tehneet Parturiliikkeelle faceliftin yhtenä sunnuntaina, jotta liikkeen ei tarvitse menettää tuloja remontin aikana olemalla kiinni. Samainen työ kestäisi normaalisti vähintään 2-3 päivää.

Käymme myös auttamassa rakennusliikkeitä viimeistelemällä arvohuoneistojen maalaustöitä kun kohteessa on tullut yllätyksiä aikatauluun.

Mikäli tarvitset yrityksenä nopean ja vaivattoman palvelun tai urakoitsijana haluat ottaa kiinni menetetyn aikataulun – soita yrittäjälle Samuelille niin katsotaan miten voimme auttaa!

Mitä emme tee?

  • Uudistuotantoa (poikkeuksena puujulkisivut)
  • Teollisuusmaalausta
  • Maalaamotöitä (ei tuotantotilaa ruiskumaalaukselle)
  • Huonekalujen entisöintejä
  • Huonoa laatua

Pikatarjouspyyntö

Etkö löytänyt etsimääsi?

Tai tutustu alta tarkemmin:

Sisämaalaus-
palvelut

Sisäpintojen tasoitus, maalaus ja tapetointityöt.

Ulkomaalaus-
palvelut

Talojen ja rakennusten maalaukset aina sokkelista katonharjalle asti.

Kattopalvelut

Tiilikattojen sekä peltikattojen huolto-, puhdistus-, maalaus- ja pinnoitustyöt.