Maalausliike Helsinki

Tavoitteena olla ...

Helsingin paras maalausliike

Olemme paikallinen kaksikielinen maalausliike Helsingin Malmilta ja palvelemme asiakkaita pääkaupunkiseudulla: Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla.

Maalarimme Helsingissä toteuttavat maalausprojekteja sisätiloissa vuoden ympäri ja tämän lisäksi huoltomaalaamme talojen sekä rakennusten julkisivuja aina sokkelista katon harjalle saakka.

Tavoitteenamme on tarjota laadukkaan lopputuloksen ja kilpailukykyisen hinnan lisäksi maalausalan paras asiakaskokemus, toimialueena Helsinki ja koko pääkaupunkiseutu.

Jos arvostat laatua ja erinomaista palvelua, Maalausliike ILME on oikea valinta.

Sisämaalaus-
palvelut

Sisäpintojen tasoitus, maalaus ja tapetointityöt.

Ulkomaalaus-
palvelut

Talojen ja rakennusten maalaukset aina sokkelista katonharjalle asti.

Kattopalvelut

Tiilikattojen sekä peltikattojen huolto-, puhdistus-, maalaus- ja pinnoitustyöt.

Olemme saaneet kunnian luoda uutta ILMEttä Pääkaupunkiseudulla kesästä 2023 saakka.

Tilausta toimitettu
0
Maalariemme kokemus vuosina
2 - 2 Vuotta
Maalausprojektin keskihinta
1

Mitä asiakkaamme Helsingissä sanovat meistä

”ILME maalasi tyhjän kolmiomme kaikki seinät ja katot. Kaikki toimi alusta loppuun asti erinomaisesti ja nopeasti, ensimmäisestä yhteydenotosta lopputarkastukseen. Maalarit tekivät ensiluokkaista työtä, jossa pienimmätkin yksityiskohdat viimeisteltiin hienosti. Maalarit myös pitivät meidät ajan tasalla työn etenemisestä kuvien kera WhatsAppissa. ILMEen toiminnan kaikki osa-alueet ylittivät odotuksemme maalausprojektissa. Maalausliike ILME sanoo, että heidän tavoitteenaan on olla pääkaupunkiseudun paras maalausliike. Ei tästä voi enää pistää paremmaksi – te olette jo paras! Jos olisin maalari, haluaisin olla töissä ILMEellä, niin omistautunutta ja työssään viihtyvää ILMEen porukka on. ILMEttä voimme varauksetta suositella kaikille ja itse aiomme käyttää ILMEttä jatkossakin aina kun maalaustarpeita ilmaantuu. Kiitos ILME!

Kaj S, Helsinki

Ilkka Kantonen
Ilkka Kantonen
2024-02-22
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Tosi joustava palvelu, selkeä ja kohtuullinen urakkahinnoittelu, laadukas työnjälki. Ripeää tekemistä. - Kaikki asianosaiset (Ilmeen ja asiakkaan) ovat yhteisessä Whatsapp -ryhmässä, joten tieto kulkee ja osapuolet pystyvät reagoimaan nopeasti tilanteisiin.
Jari
Jari
2024-02-14
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Tilasimme peltikaton maalauksen heinäkuussaa 2023. Kaikki sujuin alkukatselmuksesta loppukatselmukseen harvinaisen hyvin. Eristyisesti pidin hyvästä kommunikaatiosta ja väliraportoinneista eri työvaiheiden välillä. Työn jälki erinomaista ja aikataulu piti hienosti. Harvoin voin suositella remonttiyrityksiä, mutta nyt teen sen erittäin miellläni. Maalaavat kuulemma myös sisäkohteita.
Miika Laajalahti
Miika Laajalahti
2024-02-08
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
ILMEen porukka on ammattimaista alusta loppuun. Isohko maalausprojekti oli vaivaton tilaajan näkökulmasta. Jälki laadukasta ja loppusiivous urakan jälkeen tehtiin todella huolellisesti. Vahva suositus!
Quinn Dao
Quinn Dao
2024-01-27
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Samuel's team painted the walls in our new flat with 3 different colors, and also helped us paint the kitchen tiles. I'm very happy with the friendly service, dedication, active communication, and high quality paint job provided by Samuel's team. Highly recommend this team for your painting needs, way better and faster than doing it yourself especially when you have many walls to paint 🙂
Esko Toivonen
Esko Toivonen
2024-01-15
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Ensimmäisestä yhteydenottopyynnöstämme aina lopputarkastukseen saakka kaikki sujui todella esimerkillisesti ja ripeässä aikataulussa. Ennen urakan alkua projekti käytiin työnjohdon kanssa läpi perusteellisesti ja sillä tavoin, että mekin ymmärsimme, mistä työ ja kustannukset muodostuvat. Saatu tarjous oli selkeä ja sopivasti pilkottu osatöihin, mikä antoi meille mahdollisuuden valita, mitkä työvaiheet tilaamme Ilmeeltä ja mitkä teemme itse. Päädyimme tilamaan Ilmeeltä koko urakan: tarjous oli kohdallaan ja aikataulu meille sopiva. 120 m² asunto tasoitettiin, hiottiin ja maalattiin märkätiloja luukuunottamatta lähes kokonaisuudessaan – sisältäen porraskaiteet, puu- ja metalliovet, atrium-pihan ikkunanpuitteet, takan, lämpöpatterit, kattoikkunat sekä katot ja seinät. Tämän lisäksi ILME toteutti vielä matkan varrella ilmenneen ylimääräisen tarpeen keittiön purkamiseen – ja siitäkin huolimatta pysyttiin alkuperäisessä aikataulussa. Kerrassaan hienoa! Erityisesti pitää mainita, että kommunikointi sujui loistavasti – asia, jonka ovat näköjään muutkin Ilmeen asiakkaat nostaneet esiin. Saimme jokaisen työpäivän osalta maalareilta tai työnjohdolta kuvia & videoita sekä yhteenvedon siitä, kuinka työt ovat edistyneet ja mitä tehdään seuraavaksi. Mikäli puolin tai toisin ilmeni kysymyksiä, niin asiat selvitettiin näppärästi Whatsapp-kanavan kautta. Toimii! Työn jälki oli ensiluokkaista ja yhteistyön helppous suorastaan loistavaa. Tässä on ehdottomasti hyvin hoidettu maalausliike, jota uskallan suositella isompaan tai pienempään urakkaan.
Peter McLaughlin
Peter McLaughlin
2024-01-12
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
We used Samuel’s company to fully repaint our house prior to moving in and it looks fantastic. The finish is great and it was done quickly and professionally with good communication throughout. If we need anything else in the future we know who to contact.
Mike O (eLk)
Mike O (eLk)
2024-01-10
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Best painting company in Helsinki
Jarmo Matikainen
Jarmo Matikainen
2023-12-05
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Lyhyellä varoitusajalla tilasin uuteen asuntoon seinä- ja kattomaalaus urakan. Tämä onnistui joustavasti. Maalauksen toteutus sujui aikataulussa ja minut pidettiin koko ajan ajan tasalla töiden edistymisestä. Erittäin hyvä kokonaisuus asiakkaan kannalta, jonka kruunasi työn korkea laatu. Suosittelen oman kokemukseni perusteella lämpimästi.

Pikatarjouspyyntö

Palvelupolkumme

Yhteydenotto

”Ota meihin yhteyttä helposti nettisivuillamme, sosiaalisen median kanavissamme, soittamalla tai vaikka jättämällä viestin. Palaamme kaikkiin yhteydenottoihin arkisin vähintään 24 tunnin sisällä, usein jopa muutamassa minuutissa.

Olemme valmiita vastaamaan kaikenlaisiin kysymyksiin ja maalaustarpeisiin. Mikäli voimme auttaa, sovimme kanssasi arviointikäynnin, jossa perehdymme pintakäsittelyprojektiisi tarkemmin. Teemme arviointeja myös ’virka-ajan’ ulkopuolella, eli voit saada meiltä palvelua myös kello 16 jälkeen.”

Soita nyt 0456661102
Maalausliike ILME yhteydenotto

Arviointikäynti ja tarjous

Arviointikäyntiin kannattaa varata noin 30 minuuttia aikaa, jotta ehdit varmasti saada vastaukset kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Kierrämme maalauskohteen yhdessä läpi, kuunnellen kaikki toiveesi sekä visiosi projektista. Arvioinnin jälkeen laskemme sinulle tilanteeseen sopivan räätälöidyn urakkatarjouksen ja toimitamme sen sähköpostitse.

Tarjous sisältää arvioinnilla läpikäydyt maalaustarpeet, ja pilkomme sen useaan osaan, jotta voit valita omaan tarpeeseen ja budjettiin sopivan kokonaisuuden. Tarjouksella on jokaiselle palvelulle selkeä työseloste, jossa kerromme myös mitä materiaaleja työssä käytetään.
Ilme_lopputarkastus_asiakkaan kanssa

Sopimus ja aikataulutus

Kun päätät hyväksyä tarjouksemme, päivitämme tarjouksen sopimukseksi haluamassasi laajuudessa ja lähetämme sen sinulle sähköisesti allekirjoitettavaksi. Tämä prosessi on nopea ja helppo, ja olemme aina valmiita auttamaan, mikäli sinulla on kysyttävää.

Allekirjoituksen jälkeen perustamme projektiasi varten Whatsapp-ryhmän, joka mahdollistaa sujuvan ja joustavan kommunikoinnin projektin ajan. Tässä ryhmässä annamme aloitusinformaation ja tarkennamme yhdessä alustavan aikataulun. Ryhmässä sovimme myös kaikista tärkeistä yksityiskohdista, kuten valitsemistasi sävyistä, tarvittavasta avainten luovutuksesta ja muista projektin kannalta olennaisista seikoista.
Ilme_työsetup ja logo

Aloitus ja projektin kulku

Kun projekti lähenee, sen tarkka aloitusajankohta varmistetaan yhdessä kanssasi Whatsapp-ryhmässä, jotta se istuu varmasti aikatauluusi. ILME:en työnjohto aloittaa projektin perustamalla työmaan maalarien kanssa sovittuna ajankohtana.

Projektin aikana saat päivittäiset raportit Whatsappissa, jossa kerromme työn edistymisestä, tulevista vaiheista ja muista olennaisista yksityiskohdista. Whatsappin ansiosta pysyt aina ajan tasalla ja voit helposti esittää kysymyksiä, toiveita tai antaa palautetta työn edetessä.
Ilme_maalari maalaamassa seinää

Lopputarkastus ja työn hyväksyntä

Projektin loppuvaiheessa sovitaan yhdessä lopputarkastuksen ajankohta. Tämä tarkastus kattaa koko työkohteen yksityiskohtaisen läpikäynnin ja siinä varmistetaan työn laatu sekä asiakkaan tyytyväisyys. Pyrimme suorittamaan tarkastuksen päivänvalossa optimaalisen arvioinnin takaamiseksi, erityisesti sisätiloissa, jossa arviointi tehdään noin 1,5 metrin etäisyydeltä maalipinnasta.

Lopputarkastuksen päätteeksi laaditaan älypuhelimella helposti pöytäkirja, jossa on tiedot suoritetusta työstä, käytetyistä maaleista ja sävyistä sekä todistus maalaustyön takuuajasta. Pöytäkirjan kopio toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse, toimien työn laadun todistuksena ja tärkeänä dokumenttina tulevaisuuden ylläpitoa varten.
Ilme sävyn tarkastus asiakaskohteessa

Lasku ja KTV-laskelma

Saat valmiin maalaustyön jälkeen sähköpostitse urakkasopimuksen mukaisen laskun, jossa on 14 päivän maksuaika. Laskun liitteenä lähetetään myös kotitalousvähennyslaskelma, joka erittelee työn ja materiaalien osuudet, jotta voit helposti ilmoittaa ne verottajalle kotitalousvähennyksen yhteydessä.

Muistathan, että vuonna 2024 kotitalousvähennys maalausprojektista on 40% työn osuudesta, ja vähennyksen enimmäismäärä on edelleen 2 250€, omavastuun ollessa 100€ per henkilö. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä löydät verottajan verkkosivuilta.
Ilme_työsetup ja logo

Palautteen anto ja työn takuu

Pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluamme ja arvostamme palautettasi projektin päättyessä. Lähetämme Whatsapp-ryhmään suoran linkin Google-arvosteluihin, mutta otamme mielellämme vastaan palautetta myös muissa muodoissa.

Kaikella maalaustyöllämme on vähintään kahden vuoden takuu, ja tietyissä töissä, kuten tiilikattojen maalauksessa, takuu on jopa viisi vuotta. Jätämme Whatsapp-ryhmän aktiiviseksi projektin jälkeen, joten voit helposti ottaa yhteyttä takuuseen tai muihin maalausasioihin liittyen.
Ilme_lopputarkastus_asiakkaan kanssa

Kanta-asiakkuus

Kiitos luottamuksestasi ja kotisi ilmeen uudistamisesta kanssamme. Olet nyt automaattisesti kanta-asiakkaamme, mikä tarkoittaa sitä, että saat kaikista tulevista maalaustöistä 5% alennuksen normaalihinnoista. Toivomme palvelevamme sinua jatkossakin kaikissa maalaustarpeissasi!
Maalausliike ILME henkilöstön yhteiskuva
Ilme yhteiskuvat myyjät

Maalausliikkeen valinta - miksi valita Maalausliike ILME Helsingissä?

Yksilöllisesti räätälöityä palvelu Helsingissä

Kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista maalausliikettä Helsingissä, Maalausliike ILME on erinomainen valinta. Paikallisena kaksikielisenä yrityksenä tarjoamme kattavia maalauspalveluita koko pääkaupunkiseudulla, mutta erityisesti Helsingin alueella olemme ansainneet asiakkaidemme luottamuksen korkealaatuisella työllämme ja asiakaslähtöisellä palvelullamme.

Laadukas toteutus
Maalausliike ILME:n ammattitaitoiset maalarit ovat valmiita toteuttamaan kaikki maalausprojektisi vuoden ympäri. Olipa kyseessä sitten kodin, toimiston tai julkisen tilan maalaus, käytämme aina tilanteeseen parhaiten sopivia materiaaleja ja työtapoja varmistaaksemme pitkäkestoisen ja upean lopputuloksen. Kesäisin tarjoamme lisäksi ulkomaalauspalveluita, jotka kattavat kaikki pinnat sokkelista katon harjalle saakka. Ymmärrämme, että ulkomaalaus vaatii erityistä huomiota säiden ja muiden ulkoisten tekijöiden vuoksi, ja siksi panostamme erityisesti huolellisesti tehtyyn työhön, jolla saamme kestävän lopputuloksen.

Enemmän kuin maalausta
Helsingissä toimivana maalausliikkeenä tunnemme alueen erityispiirteet ja tarpeet, ja tämä paikallistuntemus heijastuu työmme laadussa ja tehokkuudessa. Haluamme tarjota Helsingin alueen asukkaille ja yrityksille maalauspalvelua, joka ylittää odotukset. Tavoitteenamme on yhdistää laadukas lopputulos kilpailukykyiseen hintaan, ja samalla tarjota asiakaskokemus, joka on vailla vertaa.

Jos arvostat ammattitaitoa, laatua ja erinomaista maalareiden palvelua Helsingissä, Maalausliike ILME on oikea valinta. Meidän kanssamme voit olla varma, että maalausprojektisi on hyvissä käsissä alusta loppuun. Valitse Maalausliike ILME, niin toteutetaan yhdessä visiosi ja tehdään tiloistasi juuri sellaiset kuin olet aina halunnut!

UKK

Olemme auttaneet asiakkaitamme seuraavanlaisissa maalaustöissä, ja remonteissa Helsingin alueella:


Sisätiloissa:
-Katon tasoitetyöt, verkotukset ja paikkakorjaukset.
-Ruiskurapatun katon huoltomaalaus
-Katon maalaus
-Seinien pienet ja suuret tasoitetyöt pienistä kittauksista huoneiston ylitasoituksiin.
-Huoneistomaalaukset
-Seinien maalaus
-Tehosteseinän maalaus
-Tapetin poisto ja tapetointi
-Ikkunasyvennyksien paikkaukset ja huoltomaalaukset
-Ikkunoiden huoltomaalaukset
-Ovien, karmien ja peitelistojen huoltomaalaus
-Patterin maalaus

-Lattian hionta ja käsittely
-Lattian maalaus, petsaus, lakkaus tai vahaus
-Portaiden maalaus
-Listoitus osana maalausprojektia


Teemme osana isompia huoneistoremontteja myös purkutöitä ja timpurin töitä sekä autamme asiakasta löytämään sopivat kumppanit asbestikartoitukseen & LVIS-töihin.


Taloyhtiölle:
-Porraskäytävän maalaus
-Yleisten tilojen maalaus
-Pinnakaiteiden maalaus

 


Ulkona:
-Peltikaton huoltomaalaus
-Peltikaton huoltopesu
-Tiilikaton maalauspinnoitus
-Tiilikaton puhdistus ja käsittely
-Puujulkisivun huoltomaalaus
-Tiilijulkisivun huoltomaalaus
-Rapatun julkisivun huoltomaalaus
-Sokkelin huoltomaalaus
-Aidan maalaus
-Terassin käsittely
-Timpurin työt osana maalausprojektia

Jos olet jo hankkinut maalit itse, voimme kyllä hyödyntää ne maalausprojektissa. Usein kuitenkin edullisin ja järkevin vaihtoehto on antaa urakoitsijan hankkia maalit. Tällöin työ ei esimerkiksi keskeydy liian vähäisen maalimäärän takia ja työ onnistuu joutuisammin.

Meidän keskimääräinen ulko- tai sisämaalausprojekti kestää noin 3-5 päivää. Aikatauluun vaikuttaa luonnollisesti usea asia, kuten pohjatyöt, projektin koko, sävyjen määrä sekä ulkomaalauksessa sääolosuhteet.


Saat ilmaisella arviointikäynnillä oman projektin mukaisen aikatauluarvion ja tarjouksella ehdotuksen.

Kyllä, omassa kodissa tapahtuva maalaus ja remontointi on kotitalousvähennyksen alaista työtä, josta voit hakea kotitalousvähennystä verottajalta. Edellytyksenä vähennyksen saamiselle on työn suorittavan yrityksen kuuluminen ennakkoperintärekisteriin ja työn kuuluminen verottajan laatimalle listalle. Me ilmeellä kuulumme kyseiseen rekisteriin, joten tekemästämme työstä voit hakea kotitalousvähennystä.

Muistathan, että vuonna 2024 kotitalousvähennys maalausprojektista on 40% työn osuudesta, ja vähennyksen enimmäismäärä on edelleen 2 250€, omavastuun ollessa 100€ per henkilö. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä löydät verottajan verkkosivuilta.
Tarjoamme kaikki maalausprojektit urakkatyönä, koska koemme sen olevin reiluin vaihtoehto. Urakkatarjouksessa on eriteltynä työn ja materiaalien osuudet sekä mitä urakka sisältää. Näin kaikki maalauksen kustannukset ovat selvillä jo tarjousvaiheessa eikä lopullinen hinta yllätä tilaajaa.

Osana isompia maalausprojekteja voimme kuitenkin tehdä pieniä asennustöitä tai timpurin töitä tuntiveloituksella.

Lisätyöt: (hinnat sis. alv)
Timpuri 70€/h + materiaalit + km-korvaukset.
Maalari 60€/h + materiaalit + km-korvaukset.
Talon maalausväli riippuu useasta eri tekijästä, kuten aiemmin tehdyn työn laadusta, käytetystä maalista tai kuullotteesta sekä talon ympäristötekijöistä.

Perus nyrkkisääntönä toimii huoltomaalaus 10 vuoden välein, mutta toisinaan talo kannattaa maalata jo aiemmin tai myöhemmin. Mikäli oman talon maalaus mietityttää, voit pyytää meidän myyjän pyörähtämään arvioimassa maalauksen tarpeen. Kaikki myyjämme ovat maalareita ja osaavat arvioida missä vaiheessa elinkaarta talosi pinnat ovat.

Oletko valmis saamaan hyvää palvelua Helsingissä

Me olemme valmiita palvelemaan sinua maalaustarpeissasi. 

Ota yhteyttä lomakkeella & pyydä tarjous!