Kokemuksia ILMEestä

Toteutamme asiakkaillemme maalausprojekteja sisällä ja ulkona pääkaupunkiseudun alueella.

Sivulta pääset tutustumaan millaista ilmettä jätämme jälkeemme, ja millaisia kokemuksia on ollut asioida Maalausliike ILME:en tiimin kanssa.

Ilme_lopputarkastus_asiakkaan kanssa
Tilausta toimitettu
0
Googlen keskiarvo
(Arvioita 29 kpl)*
1 /5
Urakkamaailman keskiarvo
(Arvioita 8 kpl)*
1 /5

Jarmon asiakaskokemus

Kiireellinen aikataulu: Jarmo Matikainen oli muuttamassa uuteen kotiin Helsingissä ja huomasi avainten luovutuksen yhteydessä, että kodin pinnat tarvitsevat kipeästi maalia. Tämän oivalluksen ja muuttokuorman saapumisen välissä oli noin viikko aikaa kilpailuttaa maalausliike ja toteuttaa projekti.

Katso videolta miten Jarmo päätyi valitsemaan tehtävään Maalausliike ILMe:en tiimin ja miten projekti lopulta sujui.

Talon maalaus Helsingissä

Sinisen puutalon maalaus: Tämä kaunis sininen omakotitalo Helsingissä sai uutta maalipintaa huoltomaalauksen yhteydessä pienellä värisävyn muutoksella. Samassa yhteydessä ILME:en yhteistyökumppani kävi asentamassa uudet sadevesiärjestelmät vanhojen tilalle.

Vanhaan maalipintaan oli tarttunut tummaa homepilkkua vahvasti, mutta se lähti kovalla harjapesutyöllä ja homepesuaineella pois ennen uutta pintamaalia. Työ kesti noin 7 päivää yhdeltä ammattimaalarilta. Samalla korjattiin hieman lahonnutta kaidetta. Normaalisti maalaustyö tehdää pareittain jolloin läpimenoaika keskiverto omakotitalossa on noin 4-5 päivää.

Käytetyt maalit: Tikkurila Ultra Classic. Pintamaalin sävy: kysymällä.

Vastaavien kohteiden maalaushinnat liikkuvat keskimäärin 5 500-9 000€ hintaluokassa riippuen mm. pohjatöiden määrästä.

After
Before
After
Before

Toimiston tapetointi Espoossa

Ilmettä ja persoonallisuutta toimiston työtilaan: Asiakas kaipasi uuteen toimitilaan muuton yhteydessä pikaisen tapetoinnin tuomaan aulatilaan lisää persoonallisuutta. Kohteeseen asennettiin neljälle seinälle kauniit valokuvatapetit ja tapetointiin meni ajallisesti noin 1,5 päivää.

Kohteen pohjatyöt olivat jo tehtynä, eli tapetit päästiin asentamaan suoraan valkoiseksi pintamaalatun seinäpinnan päälle.

Valokuvatapetin asennushinta tällaisessa kohteessa voisi kustantaa noin 400-600€ per seinä. Meillä on myös käytössä 800€ minimiveloitus, joka tarkoittaa sitä, että pelkän yhden seinän tapetointihinta on alkaen 800€.

Nämä kuvat ovat maalarin ottamat ennen-jälkeen kuvat lopputarkastuspöytäkirjaa varten. Jos kaipaat apuaa omaan tapetointiprojektiin, ota meihin yhteyttä soittamalla:

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Ilkka Kantonen
Ilkka Kantonen
2024-02-22
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Tosi joustava palvelu, selkeä ja kohtuullinen urakkahinnoittelu, laadukas työnjälki. Ripeää tekemistä. - Kaikki asianosaiset (Ilmeen ja asiakkaan) ovat yhteisessä Whatsapp -ryhmässä, joten tieto kulkee ja osapuolet pystyvät reagoimaan nopeasti tilanteisiin.
Jari
Jari
2024-02-14
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Tilasimme peltikaton maalauksen heinäkuussaa 2023. Kaikki sujuin alkukatselmuksesta loppukatselmukseen harvinaisen hyvin. Eristyisesti pidin hyvästä kommunikaatiosta ja väliraportoinneista eri työvaiheiden välillä. Työn jälki erinomaista ja aikataulu piti hienosti. Harvoin voin suositella remonttiyrityksiä, mutta nyt teen sen erittäin miellläni. Maalaavat kuulemma myös sisäkohteita.
Miika Laajalahti
Miika Laajalahti
2024-02-08
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
ILMEen porukka on ammattimaista alusta loppuun. Isohko maalausprojekti oli vaivaton tilaajan näkökulmasta. Jälki laadukasta ja loppusiivous urakan jälkeen tehtiin todella huolellisesti. Vahva suositus!
Quinn Dao
Quinn Dao
2024-01-27
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Samuel's team painted the walls in our new flat with 3 different colors, and also helped us paint the kitchen tiles. I'm very happy with the friendly service, dedication, active communication, and high quality paint job provided by Samuel's team. Highly recommend this team for your painting needs, way better and faster than doing it yourself especially when you have many walls to paint 🙂
Esko Toivonen
Esko Toivonen
2024-01-15
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Ensimmäisestä yhteydenottopyynnöstämme aina lopputarkastukseen saakka kaikki sujui todella esimerkillisesti ja ripeässä aikataulussa. Ennen urakan alkua projekti käytiin työnjohdon kanssa läpi perusteellisesti ja sillä tavoin, että mekin ymmärsimme, mistä työ ja kustannukset muodostuvat. Saatu tarjous oli selkeä ja sopivasti pilkottu osatöihin, mikä antoi meille mahdollisuuden valita, mitkä työvaiheet tilaamme Ilmeeltä ja mitkä teemme itse. Päädyimme tilamaan Ilmeeltä koko urakan: tarjous oli kohdallaan ja aikataulu meille sopiva. 120 m² asunto tasoitettiin, hiottiin ja maalattiin märkätiloja luukuunottamatta lähes kokonaisuudessaan – sisältäen porraskaiteet, puu- ja metalliovet, atrium-pihan ikkunanpuitteet, takan, lämpöpatterit, kattoikkunat sekä katot ja seinät. Tämän lisäksi ILME toteutti vielä matkan varrella ilmenneen ylimääräisen tarpeen keittiön purkamiseen – ja siitäkin huolimatta pysyttiin alkuperäisessä aikataulussa. Kerrassaan hienoa! Erityisesti pitää mainita, että kommunikointi sujui loistavasti – asia, jonka ovat näköjään muutkin Ilmeen asiakkaat nostaneet esiin. Saimme jokaisen työpäivän osalta maalareilta tai työnjohdolta kuvia & videoita sekä yhteenvedon siitä, kuinka työt ovat edistyneet ja mitä tehdään seuraavaksi. Mikäli puolin tai toisin ilmeni kysymyksiä, niin asiat selvitettiin näppärästi Whatsapp-kanavan kautta. Toimii! Työn jälki oli ensiluokkaista ja yhteistyön helppous suorastaan loistavaa. Tässä on ehdottomasti hyvin hoidettu maalausliike, jota uskallan suositella isompaan tai pienempään urakkaan.
Peter McLaughlin
Peter McLaughlin
2024-01-12
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
We used Samuel’s company to fully repaint our house prior to moving in and it looks fantastic. The finish is great and it was done quickly and professionally with good communication throughout. If we need anything else in the future we know who to contact.
Mike O (eLk)
Mike O (eLk)
2024-01-10
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Best painting company in Helsinki
Jarmo Matikainen
Jarmo Matikainen
2023-12-05
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Lyhyellä varoitusajalla tilasin uuteen asuntoon seinä- ja kattomaalaus urakan. Tämä onnistui joustavasti. Maalauksen toteutus sujui aikataulussa ja minut pidettiin koko ajan ajan tasalla töiden edistymisestä. Erittäin hyvä kokonaisuus asiakkaan kannalta, jonka kruunasi työn korkea laatu. Suosittelen oman kokemukseni perusteella lämpimästi.

Palvelemme

Teemme huoneistomaalauksia lattiasta kattoon ympäri vuoden kaikenkuntoisille kohteille pääkaupunkiseudulla.

Panostamme työhömme ammattiylpeydellä ja aina varmasti hyvällä ilmeellä. Kun tarvitset maalaustöiden ammattilaista, kannattaa kutsua Maalausliike ILME ilmaiselle arviointikäynnille. Kuuntelemme toiveesi ja autamme sinua luomaan kodistasi juuri sellaisen kuin haluat.

Palvelemme niin yksityisiä, taloyhtiöitä, isännöitsijöitä, kuin yrityksiä ja rakennusliikkeitä.

Yksityiset asiakkaat

Suurin osa asiakkaistamme ovat yksityisiä, joita autamme huoneistomaalauksissa muuton yhteydessä.

Taloyhtiöt ja isännöitsijät

Palvelemme taloyhtiöitä ja isännöitsijöitä niin pienissä kuin suurissakin maalaustarpeissa sisällä ja ulkona.

Yritykset ja rakennusliikkeet

Toteutamme paljon faceliftejä yritysasiakkaille sekä tarjoamme kiireapua rakennusliikkeille auttamalla työmaiden viimeistelyissä.

Eskon ja Katrin asiakaskokemus

Odotukset ylittyivät: Esko ja Katri tilasivat Maalausliike ILME:ltä laajan huoneistomaalauksen, jossa maalattiin tilavan rivitaloasunnon katot, seinät, ovet, ikkunanpielet, patterit, kaiteet, sekä takka. Maalausprojektin tavoitteena oli palauttaa Eskon & Katrin koti alkuperäiseen loistoonsa.
No miten siinä onnistuttiin?

Eskon palaute ”Kaiken kaikkiaan odotukset ylittyivät .. alkuperäin teon jälki jäi lopulta kakkoseksi.”

Katso videolta koko asiakaskokemus projektin sujumisesta!

Peltikaton maalaus Helsingissä

Maalauksella peltikatolle hyvä ilme ja lisää käyttöikää: Tässä perinteisessä kohteessa asiakkaan rintamamiestyylisen talon ja autotallin peltikatto sai huoltokäsittelyssä uuden maalipinnan. Peltikaton yhteydessä huoltomaalattiin lapetikkaat, lumiesteet tuuletushatut ja piippu.

Huoltomaalaus kesti ajallisesti noin 4 työpäivää, joista kaksi ensimmäistä päivää meni pohjatöihin ja pohjamaalauksiin. Kaksi viimeistä päivää meni pintamaalauksien suorittamiseen. Työ suoritettiin perinteisillä työmenetelmillä, eli maalia telalla levittäen ja pensselillä kiinni hiertäen.

Käytetyt maalit: Tikkurila Rostex Super Akva ja Panssari Akva. Pintamaalin sävy: Tikkurila 0514 Grafiitinharmaa

Peltikattojen maalaushinnat liikkuvat keskimäärin 30-40€/m2 hintaluokassa. Näin ollen 150m2 peltikatto voisi kustantaa pohjakunnosta ja haasteellisuudesta riippuen 4500-6000€.

Mikäli peltikattosi kunto mietityttää, voit pyytää meidät ilmaiselle arviointikäynnille. Kerromme oman arviomme katon jäljellä olevasta käyttöiästä ja siitä onko maalaus katollesi järkevä huoltotoimenpide.

After
Before
After
Before

Huoneistomaalaus Helsingissä

Omakotitalon sisäpintojen huoltomaalaus: Asiakkaamme päivitti uuden kotinsa ilmeen hyödyntämällä sisustuksessa paljon sävyjä. Esimerkkikuvassa näkyy, miten makuuhuoneeseen saadaan tunnelmallisuutta tummilla sävyillä. Jälkeen kuva napattu loppusiivouksen yhteydessä.

Tässä asiakaskohteessa maalasimme kaksikerroksisen omakotitalon kaikki katot valkoiseksi ja seinäpinnat viidellä eri sävyllä. Olohuoneessa oli upea 5,5 metrin huonekorkeus, mikä toi työhön vaihtelua telineiden vuoksi. Tästä kohteesta löydät lisää kuvia sivun lopusta Instagramin kautta.

Maalattavan alueen lattian pinta-ala oli noin 90m2 ja huonekorkeus vaihteli 2,5-5,5m välillä. Maalauksen hinta riippuen pohjatöiden laajuudesta, sekä käytettävien maalien ja värien määrästä voisi liikkuaa 5000-7000€ välillä.

Työn läpimenoaika kahdelta ammattimaalarilta noin 5 työpäivää.

Mikäli haluat ilmaisen arviointikäynnin omasta maalausprojektistasi, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä lomakkeella & pyydä maalaustarjous!

Kun lomake on lähetetty onnistuneesti sivu automaattisesti päivittyy ”Kiitos” -sivulle.