Ulkomaalaus

Ulkomaalaus hyvällä ILMEellä takuutyönä Pääkaupunkiseudulla

Maalausliike ilmeen ulkomaalaus kohde

Ulkomaalaus

Kuinka voin uudistaa kodin ilmettä ulkona?

Maalausliike Ilme toteuttaa maalausprojekteja ammattitaitoisesti ja joustavasti ympäri vuoden. Kesäkaudella maalarimme palvelevat talojen ja rakennusten julkisivujen parissa aina pienemmästä omakotitalosta suurempaan kerrostalon julkisivuun saakka.

Huoltokäsittelemme ja maalaamme niin puujulkisivuja, rapattuja julkisivuja kuin tiilijulkisivujakin. Tarjoamme maalauspalvelut sokkelista katon harjalle saakka.

Kun sinulla on tarvetta huoltaa kodin, taloyhtiön tai yrityksen ulkopintoja – me tarjoamme huolettoman, ammattitaitoisen ja nopean prosessin laadukkaan lopputuloksen kera.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopivan maalausprojektin!

Ulkomaalauspalvelumme

Toteutamme talojen ja rakennusten julkisivumaalauksia sokkelista katon harjalle saakka kesäkausittain. Vaikka taloja maalataan ulkona vain kesäisin, meidän maalarimme ovat ammattilaisia jotka työskentelevät pintakäsittelyssä vuoden ympäri.

Panostamme työhömme ammattiylpeydellä ja aina varmasti hyvällä ilmeellä. Kun tarvitset ulkomaalausten osaajaa, kannattaa kutsua Maalausliike ILME ilmaiselle arviointikäynnille. Kuuntelemme toiveesi ja autamme sinua luomaan kodistasi juuri sellaisen kuin haluat.

Tutustu vierestä suosituimpiin ulkomaalauspalveluihimme tai alta samankaltaisiin asiakaskokemuksiin.

Talon maalaus

Maalaamme talot ja rakennukset Pääkaupunkiseudun alueella. Meiltä osaaminen:

-Puujulkisivun maalaus
-Rapatun julkisivun maalaus
-Tiilijulkisivun maalaus

Timpurointi ja muut maalaustyöt

Tarjoamme maalausasiakkaillemme timpurin palvelut lisätyönä, jotta projektit eivät keskeydy lahovaurioihin törmättäessä.

Me teemme myös pienemmät maalaustyöt!

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Ilkka Kantonen
Ilkka Kantonen
2024-02-22
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Tosi joustava palvelu, selkeä ja kohtuullinen urakkahinnoittelu, laadukas työnjälki. Ripeää tekemistä. - Kaikki asianosaiset (Ilmeen ja asiakkaan) ovat yhteisessä Whatsapp -ryhmässä, joten tieto kulkee ja osapuolet pystyvät reagoimaan nopeasti tilanteisiin.
Jari
Jari
2024-02-14
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Tilasimme peltikaton maalauksen heinäkuussaa 2023. Kaikki sujuin alkukatselmuksesta loppukatselmukseen harvinaisen hyvin. Eristyisesti pidin hyvästä kommunikaatiosta ja väliraportoinneista eri työvaiheiden välillä. Työn jälki erinomaista ja aikataulu piti hienosti. Harvoin voin suositella remonttiyrityksiä, mutta nyt teen sen erittäin miellläni. Maalaavat kuulemma myös sisäkohteita.
Miika Laajalahti
Miika Laajalahti
2024-02-08
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
ILMEen porukka on ammattimaista alusta loppuun. Isohko maalausprojekti oli vaivaton tilaajan näkökulmasta. Jälki laadukasta ja loppusiivous urakan jälkeen tehtiin todella huolellisesti. Vahva suositus!
Quinn Dao
Quinn Dao
2024-01-27
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Samuel's team painted the walls in our new flat with 3 different colors, and also helped us paint the kitchen tiles. I'm very happy with the friendly service, dedication, active communication, and high quality paint job provided by Samuel's team. Highly recommend this team for your painting needs, way better and faster than doing it yourself especially when you have many walls to paint 🙂
Esko Toivonen
Esko Toivonen
2024-01-15
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Ensimmäisestä yhteydenottopyynnöstämme aina lopputarkastukseen saakka kaikki sujui todella esimerkillisesti ja ripeässä aikataulussa. Ennen urakan alkua projekti käytiin työnjohdon kanssa läpi perusteellisesti ja sillä tavoin, että mekin ymmärsimme, mistä työ ja kustannukset muodostuvat. Saatu tarjous oli selkeä ja sopivasti pilkottu osatöihin, mikä antoi meille mahdollisuuden valita, mitkä työvaiheet tilaamme Ilmeeltä ja mitkä teemme itse. Päädyimme tilamaan Ilmeeltä koko urakan: tarjous oli kohdallaan ja aikataulu meille sopiva. 120 m² asunto tasoitettiin, hiottiin ja maalattiin märkätiloja luukuunottamatta lähes kokonaisuudessaan – sisältäen porraskaiteet, puu- ja metalliovet, atrium-pihan ikkunanpuitteet, takan, lämpöpatterit, kattoikkunat sekä katot ja seinät. Tämän lisäksi ILME toteutti vielä matkan varrella ilmenneen ylimääräisen tarpeen keittiön purkamiseen – ja siitäkin huolimatta pysyttiin alkuperäisessä aikataulussa. Kerrassaan hienoa! Erityisesti pitää mainita, että kommunikointi sujui loistavasti – asia, jonka ovat näköjään muutkin Ilmeen asiakkaat nostaneet esiin. Saimme jokaisen työpäivän osalta maalareilta tai työnjohdolta kuvia & videoita sekä yhteenvedon siitä, kuinka työt ovat edistyneet ja mitä tehdään seuraavaksi. Mikäli puolin tai toisin ilmeni kysymyksiä, niin asiat selvitettiin näppärästi Whatsapp-kanavan kautta. Toimii! Työn jälki oli ensiluokkaista ja yhteistyön helppous suorastaan loistavaa. Tässä on ehdottomasti hyvin hoidettu maalausliike, jota uskallan suositella isompaan tai pienempään urakkaan.
Peter McLaughlin
Peter McLaughlin
2024-01-12
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
We used Samuel’s company to fully repaint our house prior to moving in and it looks fantastic. The finish is great and it was done quickly and professionally with good communication throughout. If we need anything else in the future we know who to contact.
Mike O (eLk)
Mike O (eLk)
2024-01-10
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Best painting company in Helsinki
Jarmo Matikainen
Jarmo Matikainen
2023-12-05
Trustindex vahvistaa, että arvostelun alkuperäinen lähde on Google.
Lyhyellä varoitusajalla tilasin uuteen asuntoon seinä- ja kattomaalaus urakan. Tämä onnistui joustavasti. Maalauksen toteutus sujui aikataulussa ja minut pidettiin koko ajan ajan tasalla töiden edistymisestä. Erittäin hyvä kokonaisuus asiakkaan kannalta, jonka kruunasi työn korkea laatu. Suosittelen oman kokemukseni perusteella lämpimästi.

Pikatarjouspyyntö

Hinnoittelu

Paljonko talon ulkomaalaus oikein maksaa?

Talon maalauksen hinta määräytyy useiden tekijöiden perusteella. Tässä muutamia huomioita Maalausliike ILME:n ulkomaalausten hinnoittelusta:

 • Maalausprojektien hinnat ovat alkaen 800€ (Maalausliike ILME:n tiimin minimiveloitus).
 • Ulkomaalaushinnat lasketaan neliöperusteisesti ja hinnat vaihtelevat keskimäärin 20-45€/m2
 • Peruskuntoisen rintamamiestalon maalauksen hinta on tyypillisesti 5000-6000€.
 • Yleisimmin talojen maalaushinnat vaihtelevat 4000-12000€ välillä.

Talon maalaushinta, toteutuneita esimerkkejä:

 • Omakotitalon (7m) korkean päätyseinän maalaus (2100€)
 • Rintamamiestalon kaikki puuosat, maalattavaa 170m2, paljon homepilkkuja (Noin 6700€)
 • Yksikerroksinen omakotitalo, maalattavaa noin 150m2, pienet pohjatyöt (5200€)
 • Rintamamiestalon 165m2 maalaus Virtasen Neljän Öljyn maalilla, laajahkot pohjatyöt (7200€)
 • Rapatun talon räystäiden maalaus 90m (3750€)
 • Rapatun talon maalauksen hinta keskimäärin n. 5000€

Talon maalauksen hinta muodostuu;

 • Maalattava neliömäärä
 • Pohjatöiden määrä
 • Maalattavan kohteen yksityiskohdat ja haasteet
 • Maalattavan kohteen ympäristö
 • Pysyykö sävy samana vai vaihtuuko se? (vaihtaessa lähes aina tarvitaan kaksi pintamaalauskerrosta)

Mikäli haluat ammattilaisen arvion omaan projektiisi ja tarkan urakkatarjouksen, pyydä meidät ilmaiselle arviointikäynnille!

 • Varaa sille aikaa 30-60 minuuttia
 • Hae inspiraatiota somesta ja mieti haluamaasi ilmettä kotisi ulkopintaan
 • Pohdi ideaalia aikataulua projektillesi
 • Laadi lista kysymyksistä, joihin kaipaat vastauksia

Käytämme arviointikäynnin siihen, että kuuntelemme odotuksesi ja toiveesi, sekä nappaamme tarvittavat mitat ja tiedot maalattavasta kohteesta. Laskemme tarjouksen vasta arvion jälkeen toimistollamme huolellisesti, jotta voimme räätälöidä sellaisen tarjouksen joka palvelee juuri sinua, tilannettasi ja tarpeitasi. 

Ulkomaalaus

Palvelupolkumme

Yhteydenotto

”Ota meihin yhteyttä helposti nettisivuillamme, sosiaalisen median kanavissamme, soittamalla tai vaikka jättämällä viestin. Palaamme kaikkiin yhteydenottoihin arkisin vähintään 24 tunnin sisällä, usein jopa muutamassa minuutissa.

Olemme valmiita vastaamaan kaikenlaisiin kysymyksiin ja maalaustarpeisiin. Mikäli voimme auttaa, sovimme kanssasi arviointikäynnin, jossa perehdymme pintakäsittelyprojektiisi tarkemmin. Teemme arviointeja myös ’virka-ajan’ ulkopuolella, eli voit saada meiltä palvelua myös kello 16 jälkeen.”

Soita nyt 0456661102
Maalausliike ILME yhteydenotto

Arviointikäynti ja tarjous

Arviointikäyntiin kannattaa varata noin 30 minuuttia aikaa, jotta ehdit varmasti saada vastaukset kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Kierrämme maalauskohteen yhdessä läpi, kuunnellen kaikki toiveesi sekä visiosi projektista. Arvioinnin jälkeen laskemme sinulle tilanteeseen sopivan räätälöidyn urakkatarjouksen ja toimitamme sen sähköpostitse.

Tarjous sisältää arvioinnilla läpikäydyt maalaustarpeet, ja pilkomme sen useaan osaan, jotta voit valita omaan tarpeeseen ja budjettiin sopivan kokonaisuuden. Tarjouksella on jokaiselle palvelulle selkeä työseloste, jossa kerromme myös mitä materiaaleja työssä käytetään.
Ilme_lopputarkastus_asiakkaan kanssa

Sopimus ja aikataulutus

Kun päätät hyväksyä tarjouksemme, päivitämme tarjouksen sopimukseksi haluamassasi laajuudessa ja lähetämme sen sinulle sähköisesti allekirjoitettavaksi. Tämä prosessi on nopea ja helppo, ja olemme aina valmiita auttamaan, mikäli sinulla on kysyttävää.

Allekirjoituksen jälkeen perustamme projektiasi varten Whatsapp-ryhmän, joka mahdollistaa sujuvan ja joustavan kommunikoinnin projektin ajan. Tässä ryhmässä annamme aloitusinformaation ja tarkennamme yhdessä alustavan aikataulun. Ryhmässä sovimme myös kaikista tärkeistä yksityiskohdista, kuten valitsemistasi sävyistä, tarvittavasta avainten luovutuksesta ja muista projektin kannalta olennaisista seikoista.
Ilme_työsetup ja logo

Aloitus ja projektin kulku

Kun projekti lähenee, sen tarkka aloitusajankohta varmistetaan yhdessä kanssasi Whatsapp-ryhmässä, jotta se istuu varmasti aikatauluusi. ILME:en työnjohto aloittaa projektin perustamalla työmaan maalarien kanssa sovittuna ajankohtana.

Projektin aikana saat päivittäiset raportit Whatsappissa, jossa kerromme työn edistymisestä, tulevista vaiheista ja muista olennaisista yksityiskohdista. Whatsappin ansiosta pysyt aina ajan tasalla ja voit helposti esittää kysymyksiä, toiveita tai antaa palautetta työn edetessä.
Ilme_maalari maalaamassa seinää

Lopputarkastus ja työn hyväksyntä

Projektin loppuvaiheessa sovitaan yhdessä lopputarkastuksen ajankohta. Tämä tarkastus kattaa koko työkohteen yksityiskohtaisen läpikäynnin ja siinä varmistetaan työn laatu sekä asiakkaan tyytyväisyys. Pyrimme suorittamaan tarkastuksen päivänvalossa optimaalisen arvioinnin takaamiseksi, erityisesti sisätiloissa, jossa arviointi tehdään noin 1,5 metrin etäisyydeltä maalipinnasta.

Lopputarkastuksen päätteeksi laaditaan älypuhelimella helposti pöytäkirja, jossa on tiedot suoritetusta työstä, käytetyistä maaleista ja sävyistä sekä todistus maalaustyön takuuajasta. Pöytäkirjan kopio toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse, toimien työn laadun todistuksena ja tärkeänä dokumenttina tulevaisuuden ylläpitoa varten.
Ilme sävyn tarkastus asiakaskohteessa

Lasku ja KTV-laskelma

Saat valmiin maalaustyön jälkeen sähköpostitse urakkasopimuksen mukaisen laskun, jossa on 14 päivän maksuaika. Laskun liitteenä lähetetään myös kotitalousvähennyslaskelma, joka erittelee työn ja materiaalien osuudet, jotta voit helposti ilmoittaa ne verottajalle kotitalousvähennyksen yhteydessä.

Muistathan, että vuonna 2024 kotitalousvähennys maalausprojektista on 40% työn osuudesta, ja vähennyksen enimmäismäärä on edelleen 2 250€, omavastuun ollessa 100€ per henkilö. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä löydät verottajan verkkosivuilta.
Ilme_työsetup ja logo

Palautteen anto ja työn takuu

Pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluamme ja arvostamme palautettasi projektin päättyessä. Lähetämme Whatsapp-ryhmään suoran linkin Google-arvosteluihin, mutta otamme mielellämme vastaan palautetta myös muissa muodoissa.

Kaikella maalaustyöllämme on vähintään kahden vuoden takuu, ja tietyissä töissä, kuten tiilikattojen maalauksessa, takuu on jopa viisi vuotta. Jätämme Whatsapp-ryhmän aktiiviseksi projektin jälkeen, joten voit helposti ottaa yhteyttä takuuseen tai muihin maalausasioihin liittyen.
Ilme_lopputarkastus_asiakkaan kanssa

Kanta-asiakkuus

Kiitos luottamuksestasi ja kotisi ilmeen uudistamisesta kanssamme. Olet nyt automaattisesti kanta-asiakkaamme, mikä tarkoittaa sitä, että saat kaikista tulevista maalaustöistä 5% alennuksen normaalihinnoista. Toivomme palvelevamme sinua jatkossakin kaikissa maalaustarpeissasi!
Maalausliike ILME henkilöstön yhteiskuva

Maalaamme näillä talomaaleilla!

Käytämme alla olevien valmistajien talomaaleja, sekä autamme
löytämään sinulle parhaiten toimivan vaihtoehdon!

Oletko valmis saamaan hyvää palvelua?

Me olemme valmiita palvelemaan sinua kaikissa
ulkomaalaustarpeissasi!

Ota yhteyttä lomakkeella & pyydä tarjous ulkomaalauksesta!

Kun lomake on lähetetty onnistuneesti sivu automaattisesti päivittyy ”Kiitos” -sivulle.